USB med trykk

USB-minnebrikke er et produkt som er vanlig å produsere direkte på fabrikk etter kundens ønske. Alt er da i prinsipp mulig å få til. Vi trykker logo på alle minnepenner!
Slipp alle grenser for vi kan lage USB minnepenn i alle former og farger. Det kun din egen fantasi som sier stopp.

Minnebrikker med trykk er "ferskvare". Priser endres ukentlig så kontakt oss for ukens pris.

Produktbild USB flashdrive bambus
Miljøvennlig USB sticks laget av bambus
0 ,-
Produktbild USB - lag din egen design
Design din egen USB minnebrikke!
0 ,-
Produktbild USB flashdrive Round
Ett tøft og rundt USB minne, finnes i lekre farger
0 ,-
Produktbild USB flashdrive Mii Twist
Mini twist et praktiskt lite minnekort som enkelt kan påsettes en nøkkelring eller hvorfor ikke bruke den som et mobilsmykke?
0 ,-
Produktbild USB flashdrive twist
USB i handy design
0 ,-
Produktbild USB flashdrive Bling
USB minne med optimal trykkflate
0 ,-
Produktbild USB flashdrive Bean
Et USB minne med dobbel trykkflate
0 ,-
Produktbild USB flashdrive Key
Gi dine kunder et USB minnekort i form av en nøkkel
0 ,-

Vill du ha ditt helt eget design på USB minnebrikken?
Vi lager skisser og forslag til hvordan din USB minnebrikke skal se ut. Våg å prøve, det kan bli en en USB-minnebrikke som folk setter pris på!

Finnes USB minnebrikker med trykk i forskjellige kvaliteter?
Ja, det stemmer. Kvalitetene på USB-minnebrikkene med trykk med deles inn i tre grupper; PROMO, OEM og ORIGINAL. Det som skiller disser er stabilitet, lese og skrivehastighet og hvor lang garanti minnebrikken har.

ORIGINAL, A Grade
USB minnebrikke fra de mest kjent og pålitelige produsentene. Disse minnebrikkene har passert de aller høyeste stilte krav som en chip kan gjennomgå. Høye krav på lese -og skrivehastighet samt stabilitet. ORIGINAL produseres av bla. Toshiba, Samsung og Hynix. ORIGINAL har 5 års garanti. Alle merkenes Chip har logotype på flashen/minnet fra produsenten. ORIGINAL har selvsagt høyeste kvalitets nivå.
HASTIGHET Skriving: 7,79MByte/s Lesing: 18,0MByte/s

OEM, B GRADE
er en betegnelse på USB minnebrikke som er laget under et annet navn enn original produsentene. For eksempel på OEM merke er Kingston, Sandisk, Spectec, PQI, A-Data etc. OEM klarar de tester som original produsentene har stilt som krav for en OEM chip. OEM har 3 års garanti. OEM chip har kun et serie/artikel nr. for sporing.
HASTIGHET Skriving: 3,78MByte/s Lesing: 13,9MByte/s

PROMO, C Grade
er en USB minnebrikke man kan velge om man jakter den absolutt laveste prisen. PROMO er vanligst innenfor promotion. Promo er et restprodukt av en minnebrikke som ikke klarer de høye kvalitetstestene og selges da til en klart lavere pris. Promo fungerer bra til store utsendelser der man ikke har høye krav på produktet, men man lar prisen styre. Promo har 1 års garanti. Promo chip er oftest helt blanke uten noen som helst sporbarhet, noen ganger kan de være dekte med epoxy for å gjøre at sporing forsvinner helt.
HASTIGHET Skriving: 2,58MByte/s Lesing: 12,5MByte/s