phone Spørsmål? ring oss 22 55 08 00

USB med trykk

USB-minnebrikke er et produkt som er vanlig å produsere direkte på fabrikk etter kundens ønske. Alt er da i prinsipp mulig å få til. Slipp alle grenser for vi kan lage USBminnepenn i alle former og farger. Det kun din egen fantasi som sier stopp. Minnebrikker med trykk er "ferskvare". Priser endres ukentlig så kontakt oss for ukens pris.

Bild på USB med trykk
Produktbild USB flashdrive bambus USB flashdrive bambus
Miljøvennlig USB sticks laget av bambus
Kr 0 ,- /stk
Produktbild USB - lag din egen design USB - lag din egen design
Design din egen USB minnebrikke!
Kr 0 ,- /stk
Produktbild USB flashdrive Round USB flashdrive Round
Ett tøft og rundt USB minne, finnes i lekre farger
Kr 0 ,- /stk
Produktbild USB flashdrive Mii Twist USB flashdrive Mii Twist
Mini twist et praktiskt lite minnekort som enkelt kan påsettes en nøkkelring eller hvorfor ikke bruke den som et mobilsmykke?
Kr 0 ,- /stk
Produktbild USB flashdrive twist USB flashdrive twist
USB i handy design
Kr 0 ,- /stk
Produktbild USB flashdrive Bling USB flashdrive Bling
USB minne med optimal trykkflate
Kr 0 ,- /stk
Produktbild USB flashdrive Bean USB flashdrive Bean
Et USB minne med dobbel trykkflate
Kr 0 ,- /stk
Produktbild USB flashdrive Key USB flashdrive Key
Gi dine kunder et USB minnekort i form av en nøkkel
Kr 0 ,- /stk

Vill du ha ditt helt eget design på USB minnebrikken?
Vi lager skisser og forslag til hvordan din USB minnebrikke skal se ut. Våg å prøve, det kan bli en en USB-minnebrikke som folk setter pris på!

Finnes USB minnebrikker med trykk i forskjellige kvaliteter?
Ja, det stemmer. Kvalitetene på USB-minnebrikkene med trykk med deles inn i tre grupper; PROMO, OEM og ORIGINAL. Det som skiller disser er stabilitet, lese og skrivehastighet og hvor lang garanti minnebrikken har.

ORIGINAL, A Grade
USB minnebrikke fra de mest kjent og pålitlige produsenetene. Disse minnebrikkene har passert de aller høyeste stilte krav som en chip kan gjennomgå. Høye krav på lese -og skrivehastighet samt stabilitet. ORIGINAL produseres av bla. Toshiba, Samsung og Hynix. ORIGINAL har 5 års garanti. Alle merkenes Chip har logotype på flashen/minnet fra produsenten. ORIGINAL har selvsagt høyeste kvalitets nivå.
HASTIGHET Skriving: 7,79MByte/s Lesing: 18,0MByte/s

OEM, B GRADE
er en betegnelse på USB minnebrikke som er laget under et annet navn enn orginalprodusentene. Foreksempel på OEM merke er Kingston, Sandisk, Spectec, PQI, A-Data etc. OEM klarar de tester som originalprodusentene har stilt som krav for en OEM chip. OEM har 3 års garanti. OEM chip har kun et serie/artikell nr. for sporing.
HASTIGHET Skriving: 3,78MByte/s Lesing: 13,9MByte/s

PROMO, C Grade
er en USB minnebrikke man kan velge om man jakter den absulutt laveste prisen. PROMO er vanligst innenfor promotion. Promo er et restprodukt av en minnebrikke som ikke klarer de høye kvalitetstesterna og selges da til en klart lavere pris. Promo fungerer bra til store utsendelser der man ikke har høye krav på produktet, men man lar prisen strye. Promo har 1 års garanti. Promo chip er oftest helt blanke uten noen som helst sporbarhet, noen ganger kan de være dekte med epoxy for å gjøre at sporing forsvinner helt.
HASTIGHET Skriving: 2,58MByte/s Lesing: 12,5MByte/s

Filtrer etter pris:

Fra til

Ring så skal vi hjelpe deg!

Har du spørsmål?
Ring : 22 55 08 00

E-post: [email protected]