Om Norsk Profilreklame

Norsk Profilreklame & Gaver har hjulpet bedrifter og organisasjoner i Norge siden 2010 med profileringsarbeid. Vi er et ledende profileringsselskap i Norge som har mange års erfaring i bransjen. Det skal være hyggelig og enkelt å handle hos oss, og vi ønsker alltid å gi den beste servicen. Med over 10 000 profilprodukter i nettbutikken har vi et av markedets største sortiment. Vi har noe for alle bedrifter og alle anledninger!

Stort utvalg av profilprodukter og firmagaver!

Vår ambisjon er å være en helhetsleverandør av profilprodukter til bedrifter. For å bli en helhetsleverandøer av firmagaver og profilprodukter så krevest det et enormt utvalg, og vi har jobbet hardt for å få opp så mange profilprodukter som vi har nå. Vi jobber hele tiden med å utvide vårt sortiment. Hoveddelen av salget av profilprodukter er profilklær, reklamekrus, reklameparaplyer og reklamepenner. Vi selger også mye firmagaver spesielt til jul og sommeren.

Finner du ikke det du leter etter?

Vi har en søkefunksjon øverst til høyre på siden vår hvor du kan søke på profilprodukter som vi anbefaler i første omgang. Finner du ikke profilproduktet der så er du alltid velkommen til å kontakte oss så skal vi hjelpe deg med å finne riktig produkt. Søker du etter firmagaver til jul, somme eller jubileum så kan du gå inn på julegaver eller sommergaver i menyen. Her finner du et stort tilbud av spennende gaveartikler til dine ansatte eller kunder!

Service

Takket være lang erfaring fra bransjen kan vi gi raske og korrekte svar på spørsmålene dine. At du som kunde er fornøyd, er alltid det viktigste for oss.

Før du bestiller profilprodukter med egen logo på så får du alltid et grafisk forslag på hvordan dette kan se ut. Vi gjør alt for at din logo skal fremstilles på beste måte sammen med ditt profilprodukt. Spør oss gjerne om tips!

Korte fakta

Firmanavn
Norsk Profilreklame & Gaver AS
Org.nummer
995799685
22 55 08 00
E-postadresse
post@norskprofilreklame.no