Påskepakken

Flott pakke med vanntett duffelbag, sitteunderlag og Påskeflaske fylt med egg av melkesjokolade

Flott pakke med vanntett duffelbag, sitteunderlag og Påskeflaske fylt med egg av melkesjokolade med hasselnøttkrem og crisp.

Vanntett duffelbag, ideell for stranden, på en båt eller bare for en spasertur gjennom skogen. Fylt med luft forblir vesken flytende i nødstilfeller! Med medfølgende ekstra ring og krok kan den også lett bæres som en crossbody-veske. Vanntett IPX6, beskyttet mot vannsprut fra alle vinkler. Ikke senk vesken under vann. Størrelse: 180x180x440mm. Artikkel 958003 NOR

Sitteunderlag Lite og praktisk sitteunderlag med vannavvisende underside. Rulles enkelt opp og igjen med borrelås. Tar minimalt med plass når den er rullet sammen. Toppen er varm og myk ettersom den er laget av sherpastoff, en imitasjon av saueull.

Artikkel 950903 Påskebottle  inneholder 300 gram dekorative egg av melkesjokolade fylt med hasselnøttkrem og crisp. Et moderne påskeegg for dem som elsker god sjokolade til påske, men som også er miljøbevisste og ønsker en forpakning som kan brukes om og om igjen.

Kr 399 ,-
eks. mva
Art.nr:

Bestillingsskjema

Påskepakken
eks. mva og frakt