Profilklær

Profilklær
En av de viktigste områdene innen profilering er profilklær. Å møte kunder i en fin og freshe klær gir de ansatte og kundene et mer seriøs oppfatning av ditt firma. Vi har klær for kontoret, produksjonspersonell eller hvilken som helst bedrift som kan tenkes. Norsk Profilreklame & Gaver har siden 2010 jobbet for å være en totalleverandør av profilklær.

Finne riktige profilklær
Vi har et stort utvalg av profilartikler på denne siden. Du kan bruke søkefunksjonen øverst på siden for å finne et spesifikt profilplagg. Finner du ikke plagget så spør oss for vi har tilgang på tusenvis av andre produkter som ikke er på nettsiden.

Informasjon om profilklær
Å velge riktige profilklær kan være vanskelig. Det er en jungel av alternativer. Du kan velge å søke etter spesifikke plagg i søkefunksjonen øverst på siden eller du kan kontakte oss så hjelper vi deg å finne produkter som kan passe for din bedrift sin profil.

Identifisere ditt behov av profilklær
Det beste argumentet for profilklær er at du viser ditt varemerke daglig. Har du ansatte som møter kunde er det derfor veldig aktuelt å ha sine egne klær med tydelig grafisk profil. Det kan også være at man ønsker å ha profilklær internt i bedriften for å styrke tilhørigheten, få lagfølelse og en mer proff fremtoning.

Oppmuntre til bruk av klærne
Gjennom å være litt smart når man velger profilklær så kan du få ansatte og kunder til å bruke dine profilkær på fritiden. En vanlig t-skjorte med trykk kan brukes kun når man jogger og det er ikke noe man har på seg noe særlig i ellers på fritiden. Velger man derimot klær med litt diskrè merking, så er muligheten at man tar på seg plagget for man synes det er fint og din logo følger bare med på kjøpet!

Et eksempel på hvordan dette fungerer er om man trykker på egne skiklær. Høyst sannsynlig så kommer mottakeren av skiklærne til å ha disse til de blir slitt. Tenk deg all den eksponeringen i løypa eller i skiheisen!

Strategisk bruk
En person som bærer dine profilklær får sjelden like mye oppmerksom het som om 20-30 stk. som har det. En perfekt anledning er om man reiser i gruppe med bedriften og har trykt/brodert egne pikèskjorter til alle ansatte eller om man ved messer og event har like klær på seg.


Ubegrenset med muligheter
Norsk Profilreklame har et bredt tilbud av klær i alle prisklasser, fra velkjente merker og for alle aldre. Mange av våre profilklær finnes tilgjengelig i mange størrelser. Vi har mer eksklusive klær fra merkevare leverandører og godt likte mindre kjente merker som holder bra kvalitet. Vi har også mulighet til å skreddersy dine klær ved større volum. Da får du akkurat det du ønsker og i den kvaliteten du ønsker. Vi kan også levere mindre kvanta av spesialdesignede sykkelklær og skiklær om ønskelig. Da kan vi bruke både Craft og mer ukjente aktører.  Ta kontakt hvis spesialdesign er ønskelig.