Reklamepenner

Reklamepenn - den klassiske reklamebæreren

Nå sitter du på internett og leter etter penner. Er ikke det ironisk? Mange hadde spådd at pennens tidsalder var over nå, men den lever i beste velgående og den er fortsattt uunnværlig! Hos Norsk Profilreklame er reklamepenner fortsatt en viktig del av sortimentet.

Reklamepennen er verdens mest solgte reklameartikkel! Velg penner i alle regnbuens farger. Velg mellom en klassisk reklamepenn, blyantpenn eller en mer eksklusiv metallpenn og sett på ditt firma sin logo og hvorfor ikke deres web-adresse samtidig.

 

Reklamepenner med trykk
Reklamepenner er en enkel, rimelig og effektiv måte å spre deres budskap, slogan eller vise frem logoen deres på. Selv om vi går mer og mer bort fra å skrive for håndog over til å skrive alt på data så har salget av reklamepenner ligget stabilt i mange år. Følelsen av å løse kryssordet i avisen eller sende et kort er uvurdelig og det er ikke mulig uten pennen. Det er forskjell på penner og penner. Det vanlig at vi får en favorittpenn, tenk etter, hva er det som gjør at akkurat den pennen er så mye bedre enn andre penner? Kanskje har den ekstra godt grep, muligens er designet veldig fint, kanskje den ruller ekstra fint over papiret eller kanskje klikkmekanismen er utmerket. Hva er det som gjør en penn perfekt for deg? Vi hjelper deg å finn din perfekte penn med trykk for ditt formål!

 

Slik velger du rett reklamepenn med trykk
Det kjennes kanskje overveldende å velge ut kun en pennmodell ut av vårt sortiment av penner med trykk. Før du bestiller kan det være bra at du setter deg ned og tenker etter og stiller deg selv non spørsmål. Hva er viktigs for deg og ditt selskap når det kommer til reklamepenner? Som oftest står valget mellom pris og design. Vi tilbyr både billige og enkle reklamepenner samt mer eksklusive pemmer med trykk. En at annet viktig spørsmål er hva skal dere ha deres reklamepenner til?Skal det deles ut på skoler, kastes ut i publikumshav eller skal dere dele ut penner på messer. Da kan kanskje billige reklamepenner passe best. Vil adm.dir ha eksklusive penner med logo som er tunge i hånden? Jobber du et sted der hemlige dokument undertegnes daglig? Da kan det kanskje være at dere ønsker eksklsive penner som Cross med bra blekkpatroner som ikke blekket er veldig bra. Er miljøet viktig for deg og din bedrift? Velg da en økologisk penn med trykk eller reklamepenner av veldig høy kvalitet som holder år etter år og som kan fylles på med nytt blekk eller nye stifter. Designen på reklamepnnen spiller også en stor rolle i det hele. Vi har reklamepenner i alle regnbuens farger slik at det kan matche din bedrift, forening eller organisasjon sin logoprofil. Når det kommer til utforming av penner med trykk så har vi reklampenner i myke kurvede modeller, enkle og elegante penner eller penner som er formet som dyr, maskiner(spør osss om du ikke finner det du leter etter, vi har mer en du ser på siden) etc. Hva enn du søker så hjelper vi deg å finne den perfekte pennen med trykk for deg.

 

Trykkteknikker på reklamepenner
Det er flere forskjellige måter å trykke på pennene. Hva er de ulike trykkmedtodene og hva skiller disse? Under kommer en kortfattet beskrivning av de forskjellige trykkteknikkene og merkingsmetodene som passer for reklamepenner.

Tampotrykk - Tampotrykk er den aller vanligste trykkteknikken når det kommer til penner med trykk. Denne typen trykk brukes generelt til profilprodukter, gaveartikler, krus og på glass. Penner såvel som kompliserte trykkprodukter som golfballer der overflaten ikke er jevn er vanlige produkter å benytte denne trykkteknikken på. Tampotrykk kalles ogsåfor tampongtrykk, mend det er akkurat samme teknikk. Rent teknisk så er det en silikonpute som "henter" opp trykk fra en klisché og som deretter påføres produktet som skal trykkes. Vil du ha penner med trykk uten krusiduller i opptil fire farger passer denne trykkteknikken utmerket.

Digitaltrykk
- Den beste metoden for merking av logoer som inneholder sjatteringer/gradienter. Kvaliteten på bildene blir veldig høye. Digitalt trykk har ingen begrensninger i antallet farger og kan i blant også kallles for fototrykk. Trykket er tørt og klart direkte for distribusjon. Det blir et fargeglatt trykk som gir et profft inntrykk som passer for penner med trykk med en mer komplisert logo.

Lasergravering
- Lasergravering gir et klassisk og lukseriøst inntrykk og kan brukes på penner i metall og tre. En laserstråle brenner med høy presisjon bort det øverste laget på pennen slik at logoen eller teksten kommer frem. Produktets materiale påvirker hvilken farge merkingen får. Det beste med gravering er at den "sitter som støpt" noe som gjør at logoen ikke blir skrapt bort etter mye bruk.

Uansett hvilken trykkmetode dere velger får dere hos Norsk Profilreklame alltid et grafisk forslag på hvordan dine penner med trykk kommer til å se ut før vi starter produktsjonen. Det gir et bilde av hvordan relklamepennen kommer til å se ut, samt at dere kan endre på designet om dere ikke blir fornøyde. Å bestille reklamepenner med trykk på nettet kan være litt av et lotteri, men hos Norsk Profilreklame kan du kjenne deg trygg når du bestiller penner med trykk.